Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Baykal: Kimse anasından lider doğmaz

        CHP grup toplantısının ardından muhalefet kulisine geçen Baykal, aralarında Yılmaz Ateş, İlhan Kesici, Onur Öymen, Mehmet Sevigen, Canan Arıtman'ın da bulunduğu bazı CHP milletvekilleri ve partililerle sohbet etti. Gruptaki bir vatandaşın ''liderlik'' kavramı üzerine sözlerini dinleyen Baykal, ''Kimse anasından lider doğmaz, herkese şans vermek lazım. Süreçte insanlar lider olur, başbakan olur'' diye konuştu.

        Baykal, Antalya Elmalı Abdal Musa Derneği Başkanı Ali Eriş ve beraberindeki dernek yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Baykal, kendisini her yıl, Abdal Musa'yı anma için düzenlenen şenliklere davet eden dernek üyelerine, ''Orada sizi boynu bükük bırakmayacağım. Ya ben geleceğim ya da sizi mutlu edecek başka bir çözüm bulacağım'' dedi.

        Şenliğin yapıldığı Tekke köyüne mermer ocağı açılmaya çalışıldığını öğrendiğini dile getiren Baykal, ''Burası çok önemli tarihi, kültürel ve turistik bir mekan. Orada bir taş ocağı korkunç bir manzara olur. Halk, sanırım eylem yapmayı planlıyor. Bu konu artık bürokrasiyi aşmış, gördüğüm kadarıyla...'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ