Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gökkuşağı Derneği Başkanı Öykü Evren Özen ile bir arkadaşı eşinin eski sevgilisinin saldırısına uğradı

        AHT MUHABİRİ UĞUR USLUBAŞ'IN HABERİ

        Bursa'da ameliyatla kadın olup pembe nüfus cüzdanı alan ve ardından da büyük aşk yaşadığı Mehmet Ö. İle hayatını birleştiren Gökkuşağı Derneği Başkanı Öykü Evren Özen ile bir arkadaşı iddiaya göre eşinin eski sevgilisinin saldırısına uğradı. Bacaklarından yara alan Özen ve arkadaşı karakola gelerek şikayetçi oldu. Olayın kıskançlık nedeniyle yaşandığı öne sürüldü.

        Olay dün gece Osmangazi İlçesi Altıparmak Mahallesinde bulunan Arap Parkı'nda gece yarısı meydana geldi. Öykü Evren Özen, arkadaşı Esra Bulut ile birlikte gittikleri Arap Parkı'nda eşi Mehmet Özen'in eski sevgilisi travesti Ali Nizam K. (Begüm) ile karşılaştı.

        Mehmet Ö. nedeniyle çıkan sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, iddiaya göre Ali Nizam K. satırla Öykü Evren Özen'e saldırarak, parktan ayrıldı. Özen bacağından 3 satır darbesi alırken, kavgayı ayırmak isteyen arkadaşı Esra Bulut da yine ayağından yaralandı. Muradiye Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edilen Özen ve arkadaşı karakola giderek şikayetçi oldular. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ