Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bağcılar Barbaros Mahallesi 6/1 Sokak'ta geçtiğimiz cuma gecesi tekstil işiyle uğraşan Engin Sargık (36), 7 çocuğu, eşi, kardeşini silahla vurduktan sonra intihar girişiminde bulunmuştu.

        Müslim SARIYAR/İSTANBUL (AHT)

        Bağcılar Barbaros Mahallesi 6/1 Sokak'ta geçtiğimiz cuma gecesi tekstil işiyle uğraşan Engin Sargık (36), 7 çocuğu, eşi, kardeşini silahla vurduktan sonra intihar girişiminde bulunmuştu.

        ENGİN SARGIK ÖLDÜ

        Olayda 6 kişi hayatını kaybederken, aralarında Engin Sargık'ın da bulunduğu 4 kişinin tedavisi ise sürüyordu. Avcılar'da özel bir hastenede tedavi altında bulunan Engin Sargık'da hayatını kaybedince olayda hayatını kaybeden sayı 7'ye yükseldi.

        DEHŞET BÖYLE GELMİŞTİ

        Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde geçtiğimiz cuma gecesi meydana gelen olayda, tekstil işiyle uğraşan Engin Sargık, kardeşi Bayram Sargık ile eşi Sacide Sargık'ın ilişkisi olduğu öne sürerek dehşet saçmıştı. Sargık, Sacide Sargık (39), kardeşi Bayram Sargık (29), ile çocukları 18 yaşındaki Suzan, 15 yaşındaki Sevda, 17 yaşındaki Sevda, 17 yaşındaki Salih, 5 yaşındaki Abidin, 8 yaşındaki Erhan, 9 yaşındaki Ercan ve 14 yaşındaki Gülcan'ı da vurduktan sonra aynı silahla intihar girişiminde bulunmuştu. Katliamda, hayatını kaybeden çocukları Suzan (18), Sevda (15), Salih (17), Abidin (5) ve Gülcan (14) ile kardeşi Bayram Sargık önceki gün düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verilmişti.

        YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

        Katliamı gerçekleştirdikten sonra intihar girişiminde bulunan ve kaldırıldığı Avcılar'da özel bir hastanede tedavi altında bulunan Engin Sargık'da hayatını kaybetti. Böylelikle olaydaki ölü sayısı 7'ye yükselmiş oldu. Tedavi altında bulunan Sacide Sargık ile 2 çocuğunun hayati tehlikesi ise sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ