Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kadın doktor fuhuş baskınında yakalandı!

        AHT MUHABİRİ MUSTAFA ŞEKEROĞLU'NUN HABERİ

        İstanbul'da masaj salonuna yapılan fuhuş baskınında, masöz kadınlardan biri doktor çıktı.Gözlatına alınan 36 yaşındaki Fas uyruklu M.S., ülkesinde doktor olduğu ortaya çıktı.Türkiye'de iş bulmak için gelen doktor M.S., fuhuş yaptıran masaj salonunda iş bulduğu belirtildi.

        Fuhuşa yönelik operasyonlarını aralıksız sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü,Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Kadıköy'de bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.Masaj salonunu mercek altına alan polis,müşteri kılığına girerek,salonda randevu aldı.Masaj yaptırmak için salona müşteri kılığında giden polis,masaj yapan masöz kadınların müşterileri ile para karşılığında ilişkiye girdiklerini belirlendi.

        Operasyon düzenlendi

        İçerde fuhuş karşılığında masaj salonuna para veren polis memuru ,durumu dışarda operasyon için bekleyen ekib arkadaşlarına haber verdi.Gelen bilgi üzerine Ahlak Masası ekipleri, masaj salonuna operasyon düzenledi.Suç üstü yapılan baskında 2 işletmeci S.T. ile E.K.'nın aralarında bulunduğu toplam 5 kişi gözaltına alındı.

        Faslı kadın doktor çıktı!

        Düzenlenen operasyonda,gözaltına alınan 36 yaşındaki Fas uyruklu M.S. adlı kadının verdiği ifade de ilginç ayrınıtlar ortaya çıktı.M.S. adlı kadının Fas'ta doktor olduğu ortaya çıktı. Polise verdiği ifade de Fast'ta fizik tedavi doktoru oldğunu söyleyen M.S.,Türkiye'ye iş bulmak için geldiğini söyledi.Gazete ilanlarından masaj salonunda iş bulduğunu söyleyen M.S.'nin çalışma izni olmadığı için hakkında yasal işlem yapıldı.İşlemlerin ardından 5 kişi adliyeye gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ