Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Başbakan Erdoğan bugün saat 11'de Dolmabahçe'deki ofisinde 45 kişilik grupla biraraya gelecek

        UMUT TÜTÜNCÜ - AHT

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün sabah saatlerinde İstanbul Kısıklı'daki konutunda İçişleri Bakanı Efkan Âlâ ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile görüştükten sonra, Hz. Ali Camii'nde cuma namazını kıldı. Buradan Dolmabahçe'de bulunan çalışma ofisine geçen Başbakan Erdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Ala, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ile bir araya geldi. Art arda yapılan zirvenin ardından Erdoğan, gazeteciler, yazarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerden oluşan 45 kişilik bir grupla biraraya gelme kararı aldı.

        İstanbul'da bugün hareketli saatler yaşandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önce sabah saatlerinde İstanbul Kısıklı'daki konutunda İçişleri Bakanı Efkan Âlâ ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile görüştü. Saat 12.10 gibi evinden ayrılan Başbakan Erdoğan, Hz. Ali Camii'nde cuma namazını kıldı. Başbakan Erdoğan cuma namazını İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Eski Bakan Egemen Bağış, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başbakan Erdoğan’ın danışmanı Yalçın Akdoğan, Ak Parti Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya ile birlikte kıldı.

        DOLMABAHÇE'DE KRİTİK ZİRVE

        Buradan Dolmabahçe'de bulunan çalışma ofisine geçen Başbakan Erdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Ala, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ile bir araya geldi.

        '40 İLİN VALİSİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞİYOR' İDDİASI

        Başbakan Erdoğan'ın yaptığı görüşmelerde, 17 Aralık operasyonundan bugüne yaşanan gelişmeler ile Suriye'ye giderken Hatay'da durdurulup aranan TIR konusunun gündeme alındığı belirtiliyor. 40 ilin vali ve emniyet müdürlerinin değişmesinin gündemde olduğu, İstanbul'da yapılan görüşmelerde bu konunun da ele alındığı, sızan bilgiler arasında.

        SÜRPRİZ TOPLANTI

        Başbakan Erdoğan'ın art arda yaptığı kritik zirvelerin ardından, sürpriz bir toplantı kararı çıktı. Erdoğan, bugün saat 11.00'de Dolmabahçe'deki ofisinde bazı bakanlarla birlikte son gelişmelerle ilgili olarak gazeteciler, yazarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerden oluşan 45 kişilik bir grupla biraraya gelecek.

        Bu arada Başbakan Erdoğan, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nu bugün saat 15.00'de Dolmabahçe'deki ofisinde kabul edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ