Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (18 Mayıs 2019 Cumartesi)
        1

        Ay Akrep’te Dolunay’a doğru ilerliyor. Sabah ilk görünümü Neptün ile yapıyor; sezgilerin, manevi duyguların öne çıktığı bir gündeyiz. Derinleşmek, içe dönmek ve kendimizi anlamak için koşullar elverişli. Ardından Ay Kuzey Ay Düğümü görünümde. Yapılandırmak istediğimiz yaşam konularında gücümüzü ve konsantrasyonu topluyoruz. Gün boyu geçmişten gelen konular çözülmek üzere gün yüzüne çıkabilir. Yanlış anlaşılmalar olası. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Taba

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu geçmişten gelen hesaplaşmalar, yarım kalmış işlerle dalmadan, günü planlı geçirmek faydalı olur. Güvenlik ve korunma konularında tedbirli davranmak önemli. Çıkar çatışmalarından kaçının.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu konsantrasyonunuz yüksek. İş ve üretime yoğunlaşın. Geçmişten gelen husumetleri alevlendirmemek faydalı olur. Romantik konularda yeterli bilgiye sahip olmadan karar verirseniz uzun vadeli sebepsiz kırgınlık yaşayabilirsiniz.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu derinde yatan sorunlar öfkeli söylemlerle açığa çıkabilir. Kendi ihtiyaçları için başkasını manipüle eden kişilerden uzak durmak faydalı olur. Yüksek beklentiler karşılanmayabilir.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu sezgiler çok aktif olurken, hüzün ve yaratıcılık eş zamanlı gelişiyor. Güvenli alanda kalmak adına çekimser davranabilirsiniz. Yaratıcı ve girişimci olmak faydalı olur.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde ailevi konularla meşgul olabilirsiniz. Ortak anlayış geliştirmek önemli. Krizlere takılıp kalmadan, çözüm odaklı davranın. Akşamüstü önemli kararlar almak durumundasınız.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde yönsüzlük artabilir. Beklentileri düşük tutmak ve günü bireysel faaliyetlerle geçirmek faydalı olur. Akşamüstü yakınlarınızın katıldığı sosyal etkinliklerde bulunabilirsiniz.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu ailevi hassasiyetler, finansal konularla meşgul olabilirsiniz. İlişkilerde olgunluk sınavları verebilirsiniz. Huzurlu alanı korumak, yaratıcı becerilere yoğunlaşmak kaygıyı dengeleyecektir.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde manevi konulara yoğunlaşma ve öze dönme arzunuz yüksek. Çevresel koşulların sizi engellemesine izin vermeyin. Gün boyu geçmiş hesaplaşmalardan, kinci tutum ve söylemlerden kaçınmak faydalı olur.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu içsel doğrular çevresel hassasiyetlerle çelişebilir. Yalnız kalma ve öze dönme arzunuz artıyor. Bilinçaltınız aktif, yaratıcı becerilerinizi harekete geçiren imkanlara yoğunlaşın. Riskli harcamalardan kaçının.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde yönsüzlük olası. Öğleden sonra ilişkilerde finansal sebeplerden tartışmalar gelişebilir. Gün boyu hesapsız harcamalar olası. Akşam saatlerinde öfkeli çıkışlardan kaçının.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde duygusal hassasiyetler ve karamsarlık olası. Öğleden sonra yaşam alanınızı düzenleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ifadede seçicilik önemli. Riskli alışverişlerden kaçının.