Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Haftanın gişe verileri belli oldu

        Listenin ilk sırasında yeni bir film yer alıyor. Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili, 104 bin 497 kişi tarafından izlenerek hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu. Serinin üçüncü filmi, Dracula ve ailesinin lüks bir canavar gemisinde başlayan tatil maceralarını konu ediniyor.

        İkinci sırada 84 bin 065 kişinin tercihi olan Skyscraper(Gökdelen) bulunuyor. Skyscraper'da Dwayne Johnson, gökdelenlerin güvenliği için çalışan Will Ford'a hayat veriyor.

        Ant Man and the Wasp, vizyondaki ikinci haftasında 67 bin 570 kişi tarafından izlendi. Paul Rudd ile Evangeline Lilly'nin başrollerinde yer aldığı Ant-Man and the Wasp, süper kahramanlık ile babalık görevlerini bir arada yürütmek konusunda problemler yaşayan Scott Lang, nam-ı diğer Ant-Man'in, acil bir durum için Hope van Dyne, yani Wasp ile birlik olacağı görevi anlatıyor.

        YouTube'da korku ve paranormal video içerikleriyle tanınan Nova Prospekt, çok beğenilen paylaşımı Kapalak Kızı'nın hikâyesini anlatan Kapalak Kızı filmi, 37 bin 751 kişi tarafından izlenerek en çok izlenen dördüncü film oldu.

        Christ Pratt ile Bryce Dallas Howard'ın başrollerinde yer aldığı Jurassic World: Yıkılmış Krallık, 15 bin 439 kişi tarafından izlendi ve listenin beşinci sırasında yer aldı.

        Kaynak: boxoffice

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ