Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (03 Haziran 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bu pazar ve hafta başı Ay, Kova burcunda olacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Genel anlamda yeni insanlarla tanışmak, sosyal olmak, gezmek ve paylaşmak, iş görüşmelerinde iyi intiba bırakmak için bugünden faydalanalım.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizle fazlasıyla aktif olacağınız bir gün geçireceksiniz. Üzerinizdeki baskıyı ve enerjiyi boşaltmanın bir yolunu bulmalısınız.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Kendinizi göstereceğiniz ve ön planda olmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün içindesiniz. Duygularınızda ısrarcı olmanız özel hayatınızı etkileyecek.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Uzaktaki akrabalarınız ve sevdiklerinizle bir araya gelme planları yapabilirsiniz. Seyahat tutkunuz, değişik yerler görme isteğiniz bugün daha yoğun olacak.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konular üzerine konuşacaksınız. Duygularınızı ön planda tutmayacak ve ketum davranışlar sergileyeceksiniz. Planlarınızı çevrenizle paylaşın.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eşiniz veya sevdiğiniz insanla ilişkinizde yüzeysellikten uzak durun. Kendinize sakladığınız ayrıntılar üzerinizde baskı oluşturabilir, çabuk sinirlenebilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Bugün iletişim kuracağınız insanlar pratikliğinize bayılabilir. Herkesin sizden daha iyi bildiğini düşünmeyin, zira işleri en iyi organize eden sizsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda keyifli bir gün geçirmeniz mümkün. Özel yaşantınızda ve işlerinizdeki sıkıntılar azalıyor çünkü şansınız şu sıralar çok açık olacak.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşlerinizi bugün rahat hissettiğiniz ortamlardan yürütmek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinize karşı konuları çok geçiştirmemeye dikkat edin.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizle ilgili konularda mantıklı düşünmenize rağmen, duygusal kararlar alabilirsiniz. Hayata farklı gözlerden bakmanız bugün işinize yarayabilir.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda bugün mantıklı kararlar alabilirsiniz. İşinizdeki yoğunluk nedeniyle bu aralar hayatı ve sahip olduklarınızı sorgulamak isteyebilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınıza yön verirken istekleriniz doğrultusunda ilerleyeceksiniz. Özel ilişkilerinizde yanlış anlaşılsanız bile durumu toparlamasını bileceksiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişim kopuklukları yaşamazsanız yaratıcılığınızı her alanda kullanabilirsiniz. Bugün aldığınız kararlardan daha farklı davranmaya meyilli olacaksınız.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ