Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (23 Haziran 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN oluşan Merkür-Plüton karşı açısıyla olaylara yaklaşım biçimimiz şüpheci olabilir. Kolay inanmayacak, olayların arkasındaki temel sebepleri bulmak için derine inmek isteyeceğiz. Diğer yandan Güneş-Uranüs olumlu açısıyla rahat davranışlar sergileyebiliriz. Olaylara çok takılmamaya özen göstermeliyiz.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız; ciddi, güçlü, derin, becerikli ve sabırlı bir insansınız. Girdiğiniz ortamlarda sevgi ve saygı kazanmanız mümkün. Kendi kaderinizi kendiniz çiziyorsunuz. Farklı ve yeni olan şeyler dikkatinizi çekiyor. Bu sene olaylara esnek yaklaşacaksınız ancak bazı konularda fikirlerinizde zorlanmalar oluşabilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile büyükleriniz veya partnerinizin ailesi arasındaki fikir çekişmelerine dikkat edin. Yardımseverliğiniz ön planda olabilir. Gün içinde duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güç çekişmelerine dikkat etmeniz gerekiyor. Olayların derinine dalmak önemli olacak. Hayatınızdaki değişimler, yakınınızda bulunan insanlarla bağlarınızı farklı bir şekilde etkileyecek.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda dengeyi sağlamalısınız. Sevdiğiniz insanla parasal anlaşmazlıklara dikkat edin. Diğer yandan hayata esnek ve her zamankinden daha rahat gözlerle bakabilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, özel ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Sosyal çevrenizden göreceğiniz destek sizi rahatlatacak. Gelecek planlarınızda kafanızı hemen olumsuza çalıştırmayın.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizdeki değişimlere göre davranacaksınız. Etkili insanlarla olan güç çekişmelerinize verdiğiniz tepkiler önem kazanıyor. Bugün, etrafınızdaki insanlardan şüphe duyabilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Sosyal çevre ve özel hayat çekişmeleriniz canınızı sıkabilir. Bazı konuşmalar sizi yeterince ikna etmeyebilir. Olayların ardındaki sebepleri merak edip araştırma içine girebilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda süregelen olaylar sizi zorlayabilir. Özellikle anne-baba çekişmelerine dikkat etmeniz gerekecek. Fikirlerinizde zorlanmalara karşı da hazırlıklı olmanız gerekiyor.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizdeki insanların sizi bazı konularda engellediğini düşünebilirsiniz. Diğer yandan, bazı işleriniz için grupsal bağlantılarınızdan yarar ve destek sağlayabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal işlerinizde dengenizi sağlayın zira bazı konuşmalar sizi zorlayabilir. Kolay ikna olmayabilir ve olaylara şüpheyle yaklaşabilirsiniz. Olumsuzluklardan uzak durmanız gerekiyor.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde eşinizden veya ortağınızdan aradığınız desteği göremeyebilirsiniz. Olaylara soğukkanlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz. Fikirsel inatlaşmalardan kaçınmanız gerekiyor.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş yaptığınız yerlerdeki insanlarla anlaşmanız kolay olmayacak. Aile hayatınız size kendinizi iyi hissettirebilir. Olaylara çok takılmamalı ve sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınıza çok dikkat etmelisiniz. İlişkilerinizde güç çekişmeleri ve bazı problemler oluşabilir. Olaylardan ve insanlardan şüphe duyabilirsiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ