Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (31 MART 2018)

        BUGÜN DOĞANLAR

        BUGÜN doğduysanız hayattan beklentileriniz çok yüksek ama sizde istediklerinizi gerçekleştirecek enerji ve yetenek mevcut. Sezgileriniz ve gerektiği yerde devreye giren mantığınız hayatınız boyunca size yol gösterecek. Bu sene, özel ilişkilerinizde önemli kararlar alacaksınız.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün oluşan dolunay, sizi özel hayatınızda önemli kararlar almak durumunda bırakabilir. Sevdiğiniz insanın hayatındaki olaylar sizi de etkileyebilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Günlük hayatınızın ritminde hızlanmalar oluşabilir. Kendinizi fazla zorlamanız bel ve kalça bölgesi sorunlarına neden olabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dolunay, aşkı karşınıza getirebilir. Sosyal çevrelerde vakit geçirmeniz kalbiniz boşsa işinize yarayabilir. Çocuğunuz varsa ona daha fazla özen gösterin.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınıza daha fazla önem vermelisiniz. Ev ve aile alanlarınızda ne yaşarsanız yaşayın, ilginizin ailenizde olması gerektiğini aklınızdan çıkarmayın.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayata geniş açıdan bakarken, ufak tefek işleri halletmek durumunda kalacaksınız. Akrabalarınızla ilgili önemli konular sizin hayatınızı da etkileyebilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Maddi alanlarda önemli konular gündeme gelebilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir paranın gelmemesi, geç gelmesi gibi durumlara hazırlıklı olun.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu dolunayda sağlığınıza daha fazla dikkat etmek durumunda kalabilirsiniz. Özel hayatınızdaki bazı sıkıntılar yeni kararlar almanızı gerektirebilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir olayın içyüzüyle karşılaşabilirsiniz. Tedirginliklerinizi kontrol etmeye özen göstermelisiniz. Sorunlara değişik yönlerden yaklaşmaya gayret edin.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dolunay, arkadaşlık ilişkilerinizde hassaslıklar yaşamanıza yol açacak. Bazı organizasyonlara katılmak istemeyebilir, arkadaşlarınızla gerilim yaşayabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Bir projenizde sonuca ulaşabilir veya iş hayatınızda bazı hassas oluşumlarla karşılaşabilirsiniz. Aileniz ve kariyeriniz arasındaki dengeye özen gösterin.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli bir davanın sonuçlarını alabilirsiniz. Bu dolunay, yüksek eğitimde ve akademik konularda bazı dalgalanmaları, hassaslıkları karşınıza getirebilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir borç veya ödeme ortaya çıkabilir. Partnerinizin para durumuyla ilgileneceksiniz. Bazı arkadaşlarınızla parasal işlerinizde sıkıntılara açık olabilirsiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ