Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hande Soral başrolde mi oynayacak? Bir Zamanlar Çukurova'ya yeni transfer!

        3. Sezonuyla ekranlara hızlı bir giriş yapan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Son olarak dizide Hünkar karakterini canlandıran Vahide Perçin'in ayrılık haberi gelmişti. Diziye Hande Soral'ın katılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki Hande Soral Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hangi rolde yer alacak? Hande Soral kimdir, kaç, eşi kim? İşte ayrıntılar...

        HANDE SORAL BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİNE Mİ KATILACAK?

        Sosyal medyada yer alan söylentiye göre; Ünlü oyuncu Hande Soral, dizinin başrol oyuncularından birisi olarak, etkili bir karakter ile ekibe katılıyor. Henüz resmi bir açıklama gelmese de Soral'ın Demir Yaman'la (Murat Ünalmış) bağlantılı bir karakteri canlandıracağı iddia ediliyor.

        REKLAM

        HANDE SORAL KİMDİR?

        Hande Soral, 2 Şubat 1987 yılında Bursa İnegöl'de doğmuştur. İnegöl Turgut Alp Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde okudu. Kendisi gibi oyuncu olan Bensu Soral adında kız kardeşi vardır. 2008 yılında Komedi Dükkanı adlı programda konuk oyuncu olarak yer alan ve televizyon dünyasına adım atan Hande Soral, 2008 ve 2011 yılları arasında yayınlanan "Küçük Kadınlar" isimli diziyle oyunculuğa başladı. Dizide canlandırdığı Armağan karakteriyle başrol oynadı. 2014 yılında Çağan Irmak'ın yönettiği "Çalıkuşu" dizisinde yardımcı oyuncu olarak rol aldı.

        Hande Soral, 2015 yılında "Birleşen Gönüller" adlı sinema filminde Cennet karakterini canlandırdı.Hande Soral bu sezon Diriliş Ertuğrul'da İlbilge Hatun karakterini canlandırıyor.2017 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Evlat Kokusu isimli dizide Zeynep karakteriyle başrol oynayan Hande Soral, son olarak İsimsizler dizisinde Handan rolüyle izliyicilerin karşısına çıkmıştı.Hande Soral, TRT 1 ekranlarında oynayan Diriliş Ertuğrul dizisinde İlbilge karakterine hayat vermektedi

        REKLAM

        14 Ekim 2017 tarihinde şimdilerde Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başrol oyuncusu İsmail Demirci ile hayatını birleştirdi.

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA KONUSU

        Dizide aşkı için öldürmeyi göze almış "Yılmaz" ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden "Züleyha"nın hikayesi anlatılıyor. Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir "Hünkar"ın savaşı da var; aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze alan "Demir" de!

        Ve elbette sınırsız aşkların coğrafyasında, geçmişten bugüne uzanan hesaplaşmalar, paylaşılamayan topraklar da! Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkın hikayesi.

        1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ