Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Henry Onyekuru gelecek sezon da yok! - Galatasaray Haberleri
        1

        Koronavirüs nedeniyle lige verilen 3 aylık aranın ardından lige kötü bir dönüş yapan Galatasaray’da sular durulmuyor.

        2

        Trabzonspor’u bu pazar evinde ağırlayacak olan Cimbom’da sözleşmeleri biten Onyekuru ve Lemina’nın ayrılmak zorunda kalması teknik direktör Fatih Terim’in elini zayıflattı.

        3

        Sakat olan Lemina’nın yanı sıra özellikle Onyekuru’nun olmaması, dev maçta Sarı-Kırmızılılar’ın hücum gücünü zayıflatacak.

        4

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre sezonu tamamlaması beklenen Nijeryalı yetenek, bonservisini elinde bulunduran Monaco’nun çağırmasıyla yeni sezon çalışmalarına Fransa’da başlayacak.

        5

        Monaco’nun yeni teknik direktörü Robert Moreno’nun Onyekuru’yu yeni sezonda takımında görmek istemesi, bir süredir Fransızlarla görüşme halinde olan Galatasaray yönetiminin elini boşalttı.

        6

        Kiralık sözleşmesi biter bitmez oyuncusunu geri çağıran Monaco Kulübü’nun Onyekuru’yu satmaya veya kiralamaya niyeti olmadığı kaydedildi.

        10

        Kiralarken 16 milyon Euro satın alma opsiyonu koyduran Galatasaray, bu paranın fazla gelmesi nedemiyle Lemina transferinden de vazgeçti.

        11

        TERİM İSTEDİ AMA...

        Geçtiğimiz haftalarda yönetimle yaptığı görüşmede teknik direktör Fatih Terim, 2 oyuncusunun da kalması yönünde rapor sundu.

        12

        Ancak oyuncuların kulüplerinin yeniden kiralamaya sıcak bakmamaları, Aslan’ın elini kolunu bağladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ