Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Hidayet Türkoğlu'ndan bayram mesajı - Basketbol Haberleri

        Türkiye Basketbol Federasyonu BaşkanıHidayetTürkoğlu, KurbanBayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

        Türkoğlu, federasyonun internet sitesinde yer alan mesajında, "Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı KurbanBayramı'nı hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

        Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle başlatılan "Haydi Sahaya" projesiyle KurbanBayramı'na girdiklerini vurgulayanHidayetTürkoğlu, mesajında şunları kaydetti:

        "Bu projeyle eşsiz güzelliklere sahip olan Türkiye'mizin 81 iline basketbolu götürecek, yapacağımız sahalarda sporun, kardeşliğin ve umudun tohumlarını ekeceğiz. KurbanBayramı'nda ayrıca, 22-30 Eylül tarihlerinde İspanya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası hazırlıkları kapsamında A Milli Kadın Takımımız, 25 Ağustos Cumartesi ve 26 Ağustos Pazar günleri Rusya ile ikili temas maçları oynayacak. Cumartesi günü seyircilerimizin Sinan Erdem Spor Salonu'nda takip edebileceği karşılaşmada, İstanbullu basketbolseverlerin Dünya Şampiyonası'nda yer alacak olan ay-yıldızlılarımızı en iyi şekilde destekleyeceğine inanıyorum. Tüm halkımızın KurbanBayramı'nı kutlarken, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ