Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Huawei Mate 20 serisinin reklam filmi yayında - Teknoloji Haberleri

        Akıllı telefon üreticisi Huawei, yeni amiral gemilerinden Mate 20 Pro’yu yeni bir reklam kampanyası ile tüketicilere duyurdu. Türkiye’de televizyon kanallarında yayınlanmaya başlayan 60 saniyelik reklam filmi, Mate 20 Pro’nun öne çıkan özelliklerine dikkat çekiyor.

        Huawei, yapay zekaya sahip dünyanın ilk çift işlemcili telefonu olan Mate 20 Pro için Türkiye pazarına sunduğu reklam filmi ile ürünün tüketicilere sunduğu faydalar da aktarılıyor.

        Reklam filminde Mate 20 Lite ve Mate 20 Pro ürünlerinde bulunan Hivision ile obje tanıma, telefondan telefona şarj, mobil yapay zeka, 15 W’lik kablosuz hızlı şarj, 4200 mAh’lik batarya, üçlü Leica kamera sistemi, yapay zeka ile gerçek zamanlı sinema efekti ve 3D yüz tanıma ekran kilidi gibi özellikleri işleniyor.

        REKLAM

        TÜRKİYE İÇİN YERELLEŞTİRİLDİ

        Verilen bilgiye göre “Beklentilerinizi yükseltin” sloganının işlendiği ve “Mate serisinin en iyileriyle tanışma zamanı” adındaki reklam filmi, YouTube üzerinde şu ana kadar 1.5 milyondan fazla seyirciye ulaşmış. Filmin yerelleştirmesi ise Huawei Türkiye’nin ana iletişim ajansı Pure New Media tarafından yapılmış.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ