Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçimizden Biri 3. yeni bölüm 2. fragmanı yayında! İçimizden Biri 3. bölümde neler olacak?

        Hacı Hünkar'ın Adam'a işkenceleri hız kesmeden devam ediyor. Adam, Hacı Hünkar'ın verdiği zor işlerle başa çıkmaya çalışırken Havva ile aralarında gerilim yaşanıyor.

        "BOŞAYACAK BENİ, BİTTİM BEN!"

        Adam'ın gerçekten çocuk yapma isteğine Havva olumsuz cevap verince ikilinin ilişkisinde soğuk rüzgarlar esiyor. Adam, Havva'nın boşanacağını düşünürken akıllara "Havva ile Adam aşkı bitecek mi?" sorusu geliyor.

        İÇİMİZDEN BİRİ'NİN ÜÇÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

        Havva, en mutlu anında gelen acı haberle neye uğradığını şaşırmış, adeta dünyası yıkılmıştır. Olanlardan dolayı kendini suçlamaktadır. Ama hiçbir şey genç aşıkları ayıramamaktadır. Kendilerine de aşklarına da sonsuz güven duymaktadırlar. Havva da bu yüzden babasına resti çeker. Hünkar, Adam'a ne yaparsa yapsın Adam pes etmeyecek, "içimizden biri" olmayı başaracaktır. Ama Havva'nın yazdığı açık çek, en çok Adam'ı zor durumda bırakır. Hünkar, eline geçen bu kozu sonuna kadar kullanacak, intikamını almak için elinden geleni yapacaktır. Hünkar'ın işkencelerine karşı bile dimdik duran aşkı hiçbir şey sarsmayacak zannedilirken genç aşıklar asıl yarayı hiç tahmin etmedikleri bir yerden, içeriden alacaklardır. Havva, en savunmasız olduğu yerden bir tehditle karşı karşıyadır.

        Yapımcılığını Süreç Film'in, genel hikaye, senaryo ve yönetmenliğini ise Ersoy Güler'in üstlendiği İçimizden Biri'nin başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek yer alıyor. Onlara Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

        "İçimizden Biri" yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de

        REKLAM

        İşte İçimizden Biri'nin 3. Bölümünden 2. Tanıtım;

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ