Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İrem Derici: Korkunç bir dönemdi ve sağ çıktım - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı İrem Derici, YouTube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Bilinmeyenlerini anlatan Derici, samimi açıklamalarda bulundu.

        2

        Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtlayan şarkıcının öne çıkan sözleri şöyle:

        * Son dönemlerde cehaletle savaş benim için bir ata sporu oldu. Kas yaptım cehaletle savaşmaktan. "Kapat İrem'ciğim Instagram'da yorumları" diyorlar ama hayır. Teker teker hepsine, "Cahil belirlendi" diye cevap yazıyorum.

        3

        * Halka açığım ama umumi tuvalet değilim. Öyle bir hak kimseye tanımıyorum. Bu benim psikolojimi darma duman etti. Sözde çizilmemesi için kendilerini yırttıkları "Prenses imajı" zaten kalmadı. Artık imaj soytarılık. Umurumda da değil.

        4

        * Hiç prenses olmaya oynamadım ama şartlar bir süre sonra oraya ittirmek için çok uğraştı. "Bu kadın ne yapsa tutuyor. Bu kadın reklamlarda oynuyor. Bu kadın jürilik yaptı" gibi...

        * Ünümü kaybetmekten korkmuyorum. İki maymunluk yaparsın yine ünlü olursun ama pop müzikte yakaladığım bir başarı var; onu kaybetmekten çok korkarım.

        5

        * İki yıldır şunu diyorum; "Neden psikolojik rahatsızlıklara saygı duyulmaz?" Hatta neden "Kendi etti, kendi buldu" denilir? Programımın çekimleri sırasında hastaneye kaldırılınca siz "Bugüne kadar çalıştığım herkesten özür dilerim. Bunun gibi kaprisli bir kadın görmedim" diye yazdınız. Adımı yazsaydınız keşke.

        6

        * Siz, kapris yaptığımı düşündüğünüz dönemde ben kuliste epilepsi nöbeti geçirip, hastaneye kaldırılıyordum. Hiçbirinize anlatamıyordum. 31 yaşımda bu hastalık ortaya çıktı. Bunların hiçbirini sizlere anlatamazken ve paylaşamazken ne diyecektim? Ailemde meme kanseri çıkıyor. Harun Kolçak, vefat etti. Karadağ'daydım, cenazesine katılamadım. İlk uçak diğer gündü. Dönemedim ama orada yaşadıklarımı bir ben biliyorum. "Tektaş" şarkımın sözleri sakızdaki fal çıktı. 15 gün içerisinde oluyor tüm bunlar. İyi, kötü bir program yapmaya başladım. Her gün ünlü olduğunu iddia ettiğiniz 6 kişiyi bana yolladınız. 4'ünü sokakta bile görmedim, Google'da bile yoklar. O an bir de ayrılık yaşıyorum. 45 kiloluk bir kadın, 15 gün bunlarla savaşamazdı.

        7

        * Bu olaylardan sonra bir sene TMS tedavisi gördüm. Tüm bunlar olurken hastanede bir gözümü açtım, Armağan Çağlayan arkamdan saydırıyor. Senin "Allah ıslah etsin" tweet'ini görünce orada 3'ncü epilepsi nöbetimi geçirdim. Sana kinim bir sene geçmedi. Hatırlarsan ben gelip, seninle konuştum.

        8

        * Hayatımda bundan daha kötü bir dönem yok. Sırf o 15 günü 4 sezonluk bir dizi yaparım. Bu anlattıklarımın üzerine bir de dolandırılmam var. Korkunç bir dönemdi ve sağ çıktım.

        9

        * Hiç "Ünlü olduktan sonra bana bir şey olmaz" kafasına girmedim. Kimseyle rekabet yarışı yapmadım. Polemiğe sokmaya çalıştılar, haklı olmama rağmen özür dileyerek çıktım. Şu an hiç lüks olmayan bir hayat tarzım var. Lüks bende emanet gibi duruyor. 2,5 insan bıraktım artık hayatımda. Artık kimseyi sevmiyorum. Seviyormuş gibi de yapmıyorum. Birinin doğum gününde elinde pasta, en önde beni göremezsiniz.