Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Iskra Lawrence: Vücudumun her parçasını ayrı ayrı ölçüyordum
        1

        Instagram'da paylaştığı pozlar sayesinde hem şöhrete hem de en büyük hayali olan modellik kariyerine kavuşan 27 yaşındaki Iskra Lawrence, zayıflamak uğruna yaptığı katı diyetler yüzünden yeme bozukluğu hastalığına yakalandığını söyledi.

        2

        "Ben ve okul arkadaşlarım büyük litrelik su şişeleri alır, içlerine limon, kırmızı biber koyar ve gün boyu onu içerdik" diyen Lawrence sözlerini şöyle sürdürdü: "Dergilere bakardım ve oralarda yazılan 'bir haftada 10 kilo verin' gibi haberleri okurdum. Gördüğüm diyetleri uygulamaya çalışırdım."

        3

        Lawrence bütün bu denemelerin kendisine faydası olmadığını tam tersine yeme bozukluğu geliştirdiğini söyledi.

        4

        Iskra Lawrence kilo vermek uğruna yaşadıklarını şöyle anlattı: "Sonra takıntılı şekilde egzersiz yapmaya başladım. Koşu bandına çıkıyordum ve yediğimden daha fazla kalori yakmaya çalışıyordum. Sonra da vücudumun her parçasını ayrı ayrı ölçüyordum. Kollarımı, bacaklarımı, kalçamı, gögüslerimi."

        5

        Model olmayı amaçlayan Iskra Lawrence, görüntüsü yüzünden başvurduğu tüm ajanslardan geri çevrildiği için böyle davrandığını anlattı.

        6

        Iskra Lawrence bütün bu denemelerden sonra kendini olduğu gibi kabul ettiğini belirterek kilo verme girişimleri hakkındaki görüşlerini şöyle açıkladı: "Kilo verme takıntısı, enerjinizi sömürüyor, ruh sağlığını olumsuz etkiliyor, sizi bedeninize işkence edecek derecede egzersiz yapmaya yöneltiyor."

        10
        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ