Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İşte Marco Fabian gerçeği! Son dakika Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de Marco Fabian defteri açılmadan kapandı. Sarı lacıvertliler, imza atmak üzere İstanbul'a gelen Meksikalı on numaradan vazgeçti.

        2

        Bu transferin gerçekleşmemesinin nedeni de Göztepe yenilgisi oldu. Hürriyet'in haberine göre; Fenerbahçe, İzmir'de 1-0 kaybedince teknik direktör Phillip Cocu ve sportif direktör Damian Comolli, acil bir toplantı yaptı.

        3

        Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda 45 dakika süren görüşmede "Bize çok daha iyi bir orta saha oyuncusu lazım. Marco Fabian bizim beklentilerimizi karşılamaz" görüşü üzerinde birleşti.

        4

        Oyuncunun sağlık kontrollerinde sıkıntılar tespit edilmesi de transferden vazgeçilmesinde etken oldu.

        5

        Kulüp de yaptığı yazılı açıklamada da görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını duyurdu.

        6

        COMOLLİ FİYASKOSU

        Öte yandan Takvim'in haberine göre; Yaşananları yakından takip eden Fenerbahçeli taraftarlar Fabian'ın transfer edilmemesinden memnun olurken, sportif direktör Comolli ağır eleştirilerden kurtulamadı.

        7

        Sarı-Lacivertli taraftarlar, Fabian'ın taraftar tepkisi nedeniyle gönderildiğini söylediler.

        8

        Fransız futbol adamı için, "Sakat olduğu bile bile Fabian'ı getirdiler. Tepkiler üzerine vazgeçtiler. Comolli ayda 100 bin Euro kazanıyor. 100 kişilik futbolcu havuzum var diyordu. Hani nerede" ifadeleri kullanıldı.

        9

        BAHANESİ FITIK

        Fenerbahçe, önceki akşam İstanbul'a getirdiği Meksikalı orta saha oyuncusu Marco Fabian ile anlaşma sağlayamadı.

        10

        Sarı-lacivertli yönetim, dün sağlık kontrolünden geçen 29 yaşındaki futbolcunun belindeki fıtık sorununun gelecekte sıkıntı doğurabileceği yönündeki rapor sonrasında, transfer görüşmelerini sonlandırdı.

        11

        Bu kararda Fabian'ın bel fıtığı kadar, oyuncunun İstanbul'a geleceği haberi duyulduğu andan itibaren sosyal medya ve basında yapılan olumsuz yorumların da transferin iptalinde etkili olduğu öğrenildi.

        12

        FABİAN İDDİALARI YALANLADI

        Fenerbahçe’nin transferinden son anda vazgeçtiği Meksikalı oyuncu, sağlık kontrollerinden başarılı bir şekilde geçtiğini iddia etti.

        13

        Fox Sports Mexico’nun haberine göre; Marco Fabian, Fenerbahçe için sağlık kontrollerinden başarıyla geçti ancak Fenerbahçe yönetimi, son dakikada anlaşmaya varılan kontratta değişiklik yapmak istedi. Marco Fabian ise bu durumu kabul etmeyip masadan kalktı.

        14

        Marco Fabian cephesinden transfer süreciyle ilgili gelen açıklama şöyle: "Fenerbahçe Sportif Direktörü, son anda anlaşma şartlarında değişiklik yapmak istedi. Marco Fabian bunun üzerine gelen teklifi kabul etmedi."

        15
        16

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ