Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inciLig'deart arda 5 galibiyetten sonra evinde Kocaelispor önünde fren yapan Göztepe'de kaleci Mateusz Lis, Süper Lig yarışında kalan haftalarda takımının en önemli kozlarından olacak. İzmir'de daha önce 2021-2022 sezonunda Altay forması giyip, Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen tarafından o yıl iki takım arasında oynanan derbide keşfedildikten sonra İngiltere'de Southampton'a transfer edilen Polonyalı file bekçisi, sezon başında sarı-kırmızılılara kiralandı. 

        Göz-Göz bu sezon 11 maçta aldığı 3 mağlubiyete rağmen kalesinde yalnız 5 gol görürken Lis, ligin en az gol yiyen kalecisi oldu. Başarılı file bekçisi oynanan 11 maçın 7'sinde kalesini gole kapadı. Göztepe bu periyotta 7 haftada kalesinde tek gol görerek 6 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Sarı-kırmızılıların tüm maçlarında 90 dakika forma giyen Lis, yalnız Çorum FK önünde 2 gol yedi. Tecrübeli eldiven 8'inci haftada Boluspor deplasmanında penaltı da kurtardı.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - Ergin KARATAŞ / İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler