Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF2'nci Lig Beyaz Grup'ta hafta içinde deplasmanda Kırklarelispor'la 0-0 berabere kalarak düşme hattıyla arasındaki 6 puanlık farkı koruyan Altınordu yarın kümede kalma yarışındaki en ciddi rakibi Zonguldak Kömürspor'u konuk edecek. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak randevuda Yalçın Taşkınfurat düdük çalacak. Karşılaşmanın bilet fiyatı 150 TL olarak belirlendi.

        Grupta 28 puanla 15'inci sırada yer alan İzmir temsilcisi, 22 puanla 16'ncı basamaktaki Zonguldak ekibini mağlup ederek ateş hattıyla arasındaki puan farkını açmayı hedefliyor. Kırmızı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Rahmi forma giyemeyecek. Cezaları sona eren Furkan ve Metehan ise takımdaki yerlerini alabilecek. Altınordu ilk yarıda deplasmanda rakibi 3-1 yenmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler