Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta evinde düşme hattındaki Zonguldak Kömürspor'u 3-0 mağlup eden Altınordu, kümede kalmayı büyük oranda garantiledi. Bitime 8 hafta kala ateş hattının 9 puan üzerine yükselen 31 puanlı İzmir ekibi, tehlikeli bölgeyle bağını koparıp derin bir nefes aldı. İç sahada üst üste Bursaspor, Adıyaman FK, Kırşehir FSK ve Zonguldak Kömürspor'u yenerek 4'te 4 yapan kırmızı-lacivertliler, kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren rakiplerini İzmir'den eli boş göndererek büyük avantaj yakaladı.

        Ligde zorlu bir periyoda girecek Altınordu, bu hafta deplasmanda Play-Off hattındaki 1461 Trabzon FK'ya konuk olacak. İzmir ekibi deplasmandaki 9 maçlık galibiyet hasretine son vermeye çalışacak. Daha sonra lider Esenler Erokspor'u ağırlayacak kırmızı-lacivertliler, sezonu Afyonspor (D), Diyarbekirspor, Vanspor FK (D), Yeni Mersin İdmanyurdu, Karacabey Bld (D) ve Ankaraspor müsabakalarıyla tamamlayacak. Altınordu'da stoper Alperen sarı kart cezalısı durumuna düştü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler