Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BASKETBOLSüper Ligi'nde sezon başından bu yana Play-Off hattından kopmayan Aliağa Petkimspor, zirvedeki 3 rakibiyle üst üste oynadığı maçlardan mağlubiyetle ayrıldı, son 5 hafta öncesi yerini riske attı.

        Ligin ilk 3 sırasındaki ekiplerden Beşiktaş'a evinde 70-58, Fenerbahçe'ye ise yine iç sahada 81-59 yenildikten sonra dün de Anadolu Efes deplasmanından 98-73'lük mağlubiyetle ayrılan Petkimspor, 25 maçta 12 galibiyette kaldı. Aliağa ekibi bitime 5 maç kala Play-Off hattının dışındaki takımlarla arasındaki farkın tek galibiyete inmesine engel olamadı. Bu hafta 11 galibiyetle Play-Off barajının 1 galibiyet dışında bulunan Türk Telekom'la evinde çok önemli bir maça çıkacak Petkimspor kazanıp yerini korumaya çalışacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler