Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'in Urla ilçesinde önce aynı yöne giden otobüse ardından da yol kenarındaki ağaca çarpan otomobilde yaşamını yitiren askerlik arkadaşları Mehmet Ali Çiftçi (23) ve Emin Keskin (24), toprağa verildi.

        Kaza, önceki gün saat 23.30 sıralarında, İskele Mahallesi Mithatpaşa Caddesi Ağaçlı Yol mevkiinde meydana geldi. 10 ay önce vatani görevini tamamlayan Mehmet Ali Çiftçi, 2 ay önce aldığı otomobiliyle mahalleden arkadaşı Mehmet Muharrem Peker (22) ve askerlik arkadaşı Emin Keskin’i Urla ilçesindeki yazlıklarına gitmek için aldı. Çiftçi, otomobili kullanması için Emin Keskin'e verdi. Keskin, yönetimindeki 35 AS 5259 plakalı otomobille sollamak istediği belediye otobüsüne, ardından da ağaca çarptı. Otomobilin ikiye bölündüğü kazada sürücü Keskin ile araçtan fırlayan Çiftçi yaşamını yitirdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan Mehmet Muharrem Peker ile kazada ölen Keskin'in cenazesi, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı. Yaralı Peker, ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Peker'in tedavisinin sürdüğü bildirildi.

        Askerlik arkadaşları Mehmet Ali Çiftçi ve Emin Keskin'in cenazeleri, yapılan otopsi işlemlerinni ardından aileleri tarafından teslim alındı. Mehmet Ali Çiftçi, dün Basmane Çorakkapı Camisi'nde kılınan ikindi namazından sonra Buca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        Emin Keskin için ise bugün Bozyaka Zincirlikuyu Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenazede güçlükle ayakta duran babası Mehmet Keskin (59), gözyaşlarına hakim olamadı. Keskin'in cenazesi kılınan öğle namazının ardından Bornova Eski Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler