Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 18. haftasında, Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor'a konuk olan Aliağaspor FK, rakibine 21’lik skorla yenilerek ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı.

        Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 18. haftasında Aliağaspor FK, Bozüyük Vitraspor'a konuk oldu. Aliağaspor FK taraftar grubu Yeniçeriler, sarı siyahlıları Bilecik deplasmanında da yalnız bırakmadı. Bilecik deplasmanına dört otobüs ve sivil araçlarla birlikte 270 kişilik taraftar grubuyla adeta çıkarma yapan Yeniçeriler, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına doksan dakika boyunca destek verdi. Taraftar otobüsüyle Bilecik deplasmanına giden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da taraftarlarla birlikte tribündeki yerini aldı.

        Sarı siyahlılar, 31’de Bülent Tek’in attığı golle ilk yarıyı 10 önde kapatsa da 59’da Sertan Çelik’in ve 82’de Erdoğan Akbey’in kendi kalesine attığı gollerle sahadan yenilgiyle ayrıldı. 40 puanda kalan Aliağaspor FK, sahadan puansız ayrılsa da en yakın takipçisi Maltepesporun iki puan önünde liderliğini sürdürdü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler