Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki tüm mahallelerde temizlik, bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Yeni düzenlemelerle kentin çehresi değişiyor.

        Menderes Belediyesi tarafından yürütülen çevre düzenleme çalışmaları ile ilçedeki tüm mahallelerde hummalı bir çalışma yapılıyor. Uygulama kapsamında temizlik işleri müdürlüğü, park ve bahçeler müdürlüğü ile fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler ilçedeki tüm mahallelerde temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor.

        Her hafta bir mahalle

        Çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “44 mahallemize eşit hizmet anlayışıyla gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamında ekiplerimiz tarafından her hafta bir mahallemizin tüm sokaklarında çalışma gerçekleştiriyoruz. Şimdiye kadar Ataköy, Yeniköy, Çileme, Develi, Kuyucak, Değirmendere, Dereköy, Çatalca, Efemçukuru ve Tekeli mahallelerimizde çalışmalarımızı tamamladık. Geriye kalan mahallelerimizde de çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler