Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altay, TFF 1. Lig’in 33. haftasında sahasında BB Erzurumspor’a 10 kaybederek son hafta öncesinde playoff ümitlerini zora soktu.

        TFF 1. Lig’in 33. Haftasında Altay, BB Erzurumspor’u ağırladı. Maça etkili başlayan ev sahibi ekip, girdiği pozisyonları değerlendiremedi. İkinci yarıda siyah beyazlılar oyuncu değişiklikleriyle etkili olmaya çalışsa da Erzurumspor kontrollü oyunuyla maçı dengeledi. 68.dakikada sahneye çıkan Ömer Şişmanoğlu, konuk ekibi 10 öne geçiren golü kaydetti. Bu dakikada sonra Altay, risk alarak ön bölgedeki yoğunluğunu arttırmaya çalıştı ancak Erzurumspor rakibine gol şansı tanımadı. Maçta başka gol olmayınca Altay, maçtan 10 mağlup olarak ayrıldı.

        Playoff şansı zora girdi

        Bu sonuçla Altay, 33 hafta sonunda 51 puanda kalarak 7. sırada yer aldı. 10 maç aradan sonra mağlubiyet alan siyah beyazlılar, Fatih Karagümrük'ün de puan kaybettiği haftayı değerlendiremedi. Bu sonuçlarla Altay, ligin son haftası öncesi playoff şansını oldukça zora soktu. İzmir ekibi, playoff potasında yer bulabilmek için haftaya Giresunspor deplasmanında oynayacağı maçı kazanması yetmiyor. Altay, Fatih Karagümrük’ün sahasında oynayacağı Adanaspor maçını da kaybetmesini bekleyecek. 51 puanla 7. sırada yer alan Altay’ın, 53 puanlı Fatih Karagümrük’ü geçebilmesinin tek yolu bu ihtimalden geçiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler