Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - TFF 1'inci Lig'de pazar günü Balıkesirspor deplasmanında terleyecek Menemenspor'da teknik direktör Cenk Laleci şiddetle galibiyete ihtiyaç duyduklarını söyledi. Sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını ifade eden Laleci, "Kamara ve Fatih gibi iki önemli transfer daha yaptık. Takımımız daha da güçlendi. Artık 3 puanla tanışma vakti geldi" diye konuştu.

        İlk 3 haftayı 1 puanla kapatmayı beklemediklerini vurgulayan genç teknik adam, "Artık geçmişi düşünmeyeceğiz. Lig uzun bir maraton. Kötü başlasak da buradan çıkmasını biliriz. Genç bir takımız, daha iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Balıkesirspor deplasmanında bunu yapacağız ve evimize mutlu döneceğiz" dedi.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2020-10-02 11:53:49

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler