Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - SPOR Toto 1'inci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Menemenspor, bu sezon iç sahada en kötü performans gösteren 4 takımdan biri oldu. İlçe Stadı'nda 13 maça çıkan sarı-lacivertliler, sadece 3 galibiyet alabildi. Evinde Bursaspor ve Ankaraspor'u 2-1, Akhisarspor'u da 6-2 yenen Menemenspor, 6 müsabakayı kaybedip, 4 maçtan da berabere ayrıldı.

        Evinde 16 gol atabilen İzmir temsilcisi 24 kez topu ağlarında gördü. Menemenspor deplasmanlarda ise daha fazla puan topladı. Gurbette 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 yenilgi elde eden Menemenspor 15 puanı hanesine yazdırırken, iç sahada ise 13 puan toplayabildi. Menemenspor, milli aranın ardından Bereket Sigorta Ümraniyespor'u konuk edecek. DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2021-03-28 13:25:30

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler