Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL)'de mücadele edecek olan Çeşme Belediyespor, transferde hız kesmiyor. Geçtiğimiz günlerde 4 transfer gerçekleştiren Çeşme Belediyespor, 1'i iç, 3'ü de dış olmak üzere 4 transfer daha gerçekleştirdi.

        Çeşme Belediyespor, geçtiğimiz sezonda şampiyonlukta önemli katkısı olan Emre Çakır ile yeni sezon için yeniden anlaşma sağlarken, dış transferde de 2 kaleci, 1 hücum oyuncusu ile anlaşma sağladı.

        Geçtiğimiz sezon Kepez Belediyespor'da oynayan ve takımının 3. Lig'e yükselmesinde önemli katkısı olan tecrübeli kaleci Volkan Tercan, önümüzdeki sezon siyah beyaz forma ile Çeşme Belediyespor kalesini koruyacak. 20212022 sezonunda Aliağa Futbol A.Ş. kadrosunda yer alan genç kaleci Ali Yasin Demir de, Çeşme Belediyespor ile anlaşma sağlayan futbolcular arasında yerini aldı. Kariyerinde uzun süre 3 Lig tecrübesi ve şampiyonluklar olan ve geçtiğimiz sezonu Diyarbakırspor'da tamamlayan hücum oyuncusu Hüseyin Çiray da, bu sezon Çeşme Belediyespor'da siyah beyaz forma ile mücadele edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler