Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa'da 2 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı - Kasımpaşa Haberleri

        Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da tüm futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanlarına yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi sonucunda, 2 futbolcuda pozitif vakaya rastlandı. Testi pozitif sonuçlanan futbolcuların takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda başlandı.

        RESMİ AÇIKLAMA

        Kasımpaşa Kulübünün internet sitesinde yapılan açıklamada, "Kasımpaşa olarak tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve kulüp destek ekibimize her hafta rutin uyguladığımız Kovid-19 testlerinin 13 Mayıs Çarşamba günü yapılan 2. testleri neticesinde, 2 kişide pozitif sonuç bulunmuştur. Testi pozitif sonuçlanan kişilerin izolasyon, takip ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda derhal başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

        REKLAM

        KULÜP DOKTORU CEM ERGENÇ'TEN AÇIKLAMALAR

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'e konuya dair bir açıklama yapan Kasımpaşa Kulüp Doktoru Cem Ergenç şunları söyledi:

        "Her hafta düzenli tarama testlerini yapıyoruz. TFF’nin öneri protokollerine uyarak antrenmanları programladık. Antrenman öncesi, sırasında ve sonrasındaki protokollere uyuyoruz. Rutin olarak da 7 günde bir testler (PCR taramaları) yapılıyor. 2-3 haftalık dilimde test sonuçları hep negatif çıkmıştı. Dün yapılan son testte maalesef 2 kişide pozitif sonuç çıktı. Şu anda herhangi bir şikayetleri ve hastalık semptomları yok. İkisi de evinde izole durumda... Tabii bu süreçten dolayı bütün takımı ayırdık, izole ettik. Antrenmanlara ara verildi. 5 ila 7 gün içerisinde bütün takıma yeniden test yapılacak. Oradan çıkacak sonuçlara göre antrenman programları düzenlenecek."

        GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

        GENÇLERBİRLİĞİ

        Gençlerbirliği Kulübü, iki kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıklayan Kasımpaşa için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı. Başkent kulübünden yapılan açıklamada, "Kasımpaşa Kulübünde Kovid-19 testleri pozitif çıkan 2 kişiye geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz." denildi.

        TRABZONSPOR

        Trabzonspor Kulübü, iki kişide yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Kasımpaşa Kulübü için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı. Bordo-mavili kulübün, sosyal medya hesabında yer alan açıklamada, "Yapılan Kovid-19 testleri sonucunda iki futbolcunuzda pozitif vakaya rastlandığını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Camianıza geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadesi kullanıldı.

        REKLAM

        FENERBAHÇE

        Fenerbahçe Kulübü, Kasımpaşa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakası görülmesi nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayımladı. Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabında yer alan mesajda, "Kasımpaşa Spor Kulübünün Kovid-19 testi pozitif çıkan futbolcularına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun." ifadeleri kullanıldı.

        GALATASARAY

        Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Yapılan testler sonucunda koronavirüs testleri pozitif çıkan Kasımpaşa Spor Kulübü futbolcularına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz" denildi.

        TFF

        "Yapılan kontrollerde Covid-19 testi pozitif çıkan Kasımpaşa Kulübü futbolcularına ve Kasımpaşa camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ