Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Serhan Örnek, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

        Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Serhan Örnek, 1979 yılında Sultanhisar’da dünyaya geldi. Lise öğrenimini Aydın’da tamamlayan Op. Dr. Örnek, 19972004 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde eğitim aldı. 20052011 yılları arasında Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinde ihtisas eğitimini tamamlayan Örnek, iş yaşamıyla birlikte yurtiçi ve yurtdışı birçok sempozyum ve panellere katıldı.

        20112012 Bolvadin Dr. Halil İbrahim Özsoy Devlet Hastanesi zorunlu hizmet görevini yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Serhan Örnek, artık Özel Olukbaşı Kastamonu Anadolu Hastanesi bünyesinde hizmet verecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler