Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Niğde’de yapılan 1.Dar Bölge Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonasında Kayserili sporcular madalyalara ambargo koydu.

        1.Dar Bölge Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası 11 Haziran 2019 tarihinde 4 ilden 50 sporcunun katılımı ile Niğde’de yapıldı.

        Müsabakalara Kayseri'yi temsilen katılan sporculardan Genç Bayanlar kategorisinde Funda Taşkın 1., İrem Nur Korkmaz 2. ve Melike Havva Yiğit 3., Genç Erkekler kategorisinde Ahmet Edebali 1., Yıldız Erkekler A kategorisinde Muhammet Çakır 1., Davut Duman 3., ve Furkan Akçam 4., Yıldız Erkekler kategorisinde Mehmet Can Çukur 1. ve Raşit Kolaklıkaya 3. Oldu.

        Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici; müsabakalardan derecelerle dönen sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler