Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dinçer AKBİR/DERİNCE (Kocaeli), (DHA)KOCAELİ´nin Derince ilçesinde, akaryakıt istasyonu yanında bulunan bir hurda deposunda çıkan yangın korkuttu. İtfaiye, yangını büyümeden söndürdü.

        Yangın, saat 23.00 sıralarında Derince Yavuz Sultan Mahallesi Dilek Sokak üzerindeki bir hurda deposunun ofis kısmında meydana geldi. İşçilerin ısınmak için yaktığı sobadan sıçrayan kıvılcımlar, kısa sürede ofis olarak kullanılan prefabrik yapının tutuşmasına neden oldu. İtfaiyeye haber veren işçiler, akaryakıt istasyonu yanında bulunan hurda deposunda alevlerin hurda malzemelere sıçramaması için yangın tüpleri ile alevlere müdahale etmeye çalıştı. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. DHA-Güvenlik Türkiye-Kocaeli / Derince Dinçer AKBİR

        2021-04-11 00:14:24

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler