Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Kripto para madenciliği için en iyi grafik işlemciler! Bitcoin, Litecoin, Ethereum madenciliği için ekran kartları - Teknoloji Haberleri
        1

        Son yılların en büyük teknoloji akımlarından olan kripto paralar, yılın başında değerlerinden milyarlarca dolar kaybetmesine rağmen yeniden toparlanma sinyalleri veriyor.

        2

        Kripto para madenciliğine atılarak Bitcoin ve Ethereum gibi varlıklara sahip olmak istiyorsanız, bu iş için ideal bir grafik işlemcisine ihtiyacınız olacak.

        3

        Kripto para madenciliği için standart bilgisayar sistemleri de kullanılabilir ancak grafik belleği yüksek olan bir grafik kartıyla süreci çok daha verimli hale getirmek mümkün.

        31

        Kripto para madencilerinin yoğun ilgisi nedeniyle yok satıyor ve oyuncular dahi bu kartları bulup sistemlerine ekleyemiyor.

        32

        Bilgisayar toplarken grafik kartı bulmakta zorlanan oyuncuların şikayetleri üzerine harekete geçen Nvidia, yaptığı açıklamada geliştirdiği grafik kartlarının oyuncular için yapıldığını belirtti ve iş ortaklarından oyunculara öncelik tanımalarını istedi.

        33

        Grafik kartları zor bulunduğu için piyasadaki fiyatlar da arttı.

        34

        Bu sorunun farkında olduklarını açıklayan AMD, GPU üretimini artıracağını açıkladı.

        35

        Samsung ise Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paraların madenciliğinde verimliliği artıracak grafik işlemciler üretmeye başladığını duyurdu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ