Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ankara'yı zehirleyen 33 kişi gözaltına alındı

        Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları bir çalışmada, Çankaya'da barlarda, içicilere uyuşturucu satan ve çoğunluğu telekız ve travestilerin oluşturduğu bir şebeke tespit edildi.

        'Patroniçe -2' adlı şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda U.C, H.A, S.K, O.Ö, V.B, E.Ö, F.A, L.S, Z.P, U,T, K.B, T.T, E,A, C,Ç, T.Z, H.S, D.E.B, O,Ö, A.B.Ö, Ö.K, E. E, M.K, F.Ç. ve Ö.K. isimli 24 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan U.C, H.A ve S.K çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken diğer zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramada bin 593 adet extacy hap, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2 bin 245 YTL para, 2 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, 1 adet otomobil, 1 adet hassas terazi, çalıntı olduğu belirlenen 4 adet teyp başlığı ve sağlık kuruluşlarına ait 1 adet teknik cihaz ele geçirildi.

        Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin düzenledikleri bir başka operasyonda ise Ankara dışından getirdikleri uyuşturucuyu kullanıcı durumundaki kişilere sattıkları belirlenen C.E, H.Y, M.T, V.A, F.S, A.Ç, H.K, Ü,N, H.T isimli zanlılar yakalandı.

        Zanlılarla birlikte 206 adet fişeklenmiş halde yaklaşık 3 kg esrar, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği bildirilen 7 bin 525 YTL ve 200 ABD doları ele geçirildi. Düzenlenen operasyonlarda bin 500 içiciye satılabilecek miktarda uyuşturucu hap ve esrar ele geçirildiği bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ