Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kuruluş Osman Selcan Hatun öldü mü, ölecek mi ve yaşıyor mu? Kuruluş Osman Selcan Hatun (Didem Balçın) diziden ayrılıyor mu, çıktı mı?
        1

        Dede Korkut Hikayeleri'nde geçen Selcan Hatun’un tarihte nasıl öldüğü ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Dizide yayınlanan son bölümde yaralandığı görülen Selcan Hatun'un akıbeti merak ediliyor. Peki, Kuruluş Osman Selcan Hatun (Didem Balçın) diziden ayrılıyor mu, çıktı mı? İşte detaylar...

        2

        SELCAN HATUN ÖLDÜ MÜ?

        Kuruluş Osman dizisinin yayınlanan son bölümünde Selcan Hatun yaralanmıştı. Savaşta ağır yara alan Selcan Hatun'un yere yığılmasıyla karakterin ölüp ölmediği gündeme geldi. Kuruluş Osman'da Didem Balçın'ın canlandırdığı Selcan Hatun'un akıbeti yeni bölümde belli olacaktır.

        3

        DİDEM BALÇIN KİMDİR?

        18 Mayıs 1982'de Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı’ndan mezun oldu. Mezun olduktan sonra İstanbul’a gelerek çeşitli dizilerde Sinema ve reklam filmlerinde rol aldı. İlk olarak Levent Kırca Tiyatrosu’nun “Ateşin Düştüğü Yer” oyununda görev aldı. 2009 yılında Nergis Öztürk ile beraber kendi tiyatrosunu kurdu. ”Bunu Yapan İki Kişi” isimli komedi oyunu ile Li̇ons En İyi̇ Komedi̇ Kadın Oyuncu ödülünü ortağı ile birlikte paylaştı. Daha sonraki yıllarda birçok tiyatro oyununda görev alan başarılı oyuncu, 2011 yılında ablası Özlem Kunduracı ile beraber Doda Sanat Eğitim Danışmanlık Yapım Şirketini kurdu.