Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa YİĞİT/DOMANİÇ(Kütahya),(DHA)KÜTAHYA'nın Domaniç ilçesinde evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan alzheimer hastası Hüseyin Yalçın (88), 24 saat sonra ekiplerin çalışmasıyla bulundu.

        Domaniç'te evinden dün öğle saatlerinde ayrılan alzheimer hastası Hüseyin Yalçın'dan bir daha haber alınamadı. Bunun üzerine ailesi çevrede arama yaptı ancak herhangi bir ize rastlayamadı. Yalçın ailesi, polis ve jandarma ekiplerine kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine jandarma, polis ve AFAD ekiplerince arama grubu oluşturuldu. Ekiplerin yaklaşık 24 saat süren çalışmalarının ardından Yalçın, Germen Deresi mevkiinde bulundu. Yalçın, ilçe hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Arama çalışmalarında bulunan Kaymakam Muhammed Enes İpek, kaybolan Yalçın´ı hastanede ziyaret ederek bilgi aldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Kütahya Mustafa YİĞİT

        2020-10-17 16:50:40

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler