Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Loris Karius: Uğurcan iyiydi ama... - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş, Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor ile oynadığı maçta uzatma dakikalarında galibiyeti kaçırdı. Sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan siyah-beyazlıların Alman file bekçisi Loris Karius maç sonunda açıklamalar yaptı. Yıldız futbolcunun açıklamaları şöyle:

        "Belki de sezonun en iyi maçını oynadık, 2 pozisyon için de dikkat eksikliği ile golü kalemizde gördük. Bu sonuca inanmak zor, 4-1, 5-1 kazanmamız gereken bir maçtı. Kafamızı dik tutmamız ve performansı analiz etmemiz gerekiyor, biz de bunu yapacağız"

        "Uğurcan çok iyi kurtarışlar yaptı, kabul etmek lazım ama bazı pozisyonlar vardır, hücum anlamında bitirici işlerde kararlı davranırsanız, kaleciye şans bırakmazsınız, kalecinin hiçbir şansı olmaz. Bu öldürücü bir içgüdüdür. Onların attığı gollere baktığımızda çok pozisyona girmediler, 2 pozisyonda 2 gol attılar. İçgüdü anlamında bizden yukarıda kaldıklarını gösteriyor bu, belki de bu yüzden ligin zirvesine çıktılar. İlk gol öncesinde de bir faul pozisyonu var, bu sezon bu pozisyonlarda bizim lehimize de düdük çalınmıyor, buna da değinmeden geçmeyelim.."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ