Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jessica Duclaux: Hiç diyet yapmadım

        HABERTÜRK MAGAZİN

        Ünlü Fransız model Jessica Duclaux, geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelerek tanıtım yüzü olduğu Amara Sealight Elite Hotel ve otelin içinde bulunan Talaso Terapi Merkezi için fotoğraflar çektirdi.

        Daha önce birkaç kez ülkemize gelen Duclaux, Türkiye’nin sanıldığı gibi bir Ortadoğu ülkesi değil Avrupai bir ülke olduğunu herkese anlattığını söyledi.

        Türkiye’ye ilk gelişiniz mi?

        Hayır, daha önce hem tatil hem de iş için Antalya’ya gelmiştim. Bir derginin röportajı için İstanbul’da bulunmuştum. Gezmek için de İstanbul’a gelmek gerek. Bunu çok istiyorum. Sanıyorum yakın zamanda bu planımı gerçekleştireceğim. Boğaziçi’ni, Ayasofya’yı, Mavi Cami’yi, Yerebatan Sarnıcı’nı özellikle görmek istiyorum.

        ‘TÜRKLER ÇOK SICAKKANLI’

        Türkiye ve Türkler hakkında ne düşünüyorsunuz?

        Ülkeniz gerçekten çok güzel, Türkler de son derece sıcakkanlı. Türklerin içtenliği övgüye değer. Türkiye ve Türkler hakkında son derece pozitif düşüncelere sahibim.

        Gelmeden önce Türkiye hakkında neler düşünüyordunuz?

        Çok seyahat eden biri olduğum için Türkiye’nin genelde sanıldığı gibi bir Ortadoğu ülkesi olmadığını, Avrupai bir ülke olduğunu biliyordum. Bu nedenle ilk geldiğimde “Burası hiç de sanıldığı gibi bir ülke değilmiş’ demedim. Düşündüğüm gibi modern bir ülke olduğunu gördüm. Türkiye’nin nasıl bir ülke olduğunu, sanıldığı gibi bir Ortadoğu ülkesi değil Avrupai bir ülke olduğunu her fırsatta anlatıyorum. Benim ülkem ne kadar modernse Türkiye de o kadar modern.

        ‘DOĞASI VE DENİZİ HARİKA’

        Sizde en çok neler iz bıraktı?

        En başta doğası. Tatil için geldiğimde bir tekne kiralayıp Akdeniz ve Ege’yi gezdim. Türkiye’nin inanılmaz bir doğası ve denizi olduğunu söylemeliyim. Birçok yerde akvaryum niteliğinde deniz gördüm. Oralarda yüzmek oldukça keyifliydi. Ayrıca yemekleriniz harika. Tatlıların lezizliğinin altını özellikle çizmem gerekir.

        Amara Sealight Elite Hotel’in ve Talaso Terapi’nin tanıtım yüzü olmayı neden kabul ettiniz?

        Daha önce bu markayla çalışmıştım. Türkiye’de de bir merkez kurulduktan sonra bana teklif getirdiler. Hem tanıdığım bir marka olması hem de Türkiye’ye bir kez daha gelmek için vesile teşkil etmesi nedeniyle “Geliyorum” dedim. Bir markanın tanıtım yüzünün uzun süreli olması 2 taraf için de yararlı sonuçlar doğurur. Amara Sealight Elite Hotel’i sevdim. Son derece güzel ve kullanışlı bir şekilde dizayn edilmiş. Kuşadası da beni çok etkiledi.

        ‘HİÇ DİYET YAPMADIM’

        Talaso Terapi’nin müdavimlerinden misiniz?

        Tabii. Haftada 1 gün düzenli olarak Talaso Terapi kürüne giriyorum. Son derece sağlıklı bir kür. İnsana kendisini son derece iyi hissettiriyor. 8, 18 ve 19 yaşlarında 3 çocuğum var. Bugüne kadar Talaso Terapi dışında hiçbir kürle ilgim olmadı. Diyet yapmam, spor olarak sadece koşarım. Sanırım çok sık seyahat etmemden dolayı sürekli hareket halinde olmam fiziğimi korumam adına önemli bir etken.

        Gerçekten diyet yapmıyor musunuz?

        Yapmıyorum. Tadını sevmediğim yemekleri yemiyorum o kadar. Bunun dışında hayatımın hiçbir döneminde diyet programı uygulamadım.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ