Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tom Cruise'un ilk sevgilisi Diane Cox: Çok kıskanç ve kırılgandı

        Tom Cruise'un ilk gençlik döneminde iki yıl boyunca birlikte olduğu ilk sevgilisi Diane Cox hem eski albümleri hem de "eski defterleri" açtı ve aktörün bilinmeyenlerini anlattı. Diane Cox, daha aktörün Hollywood hayalleri kurduğu dönemde adı Thomas Cruise Mapother iken onunla aşk yaşamaya başladı.

        Cox, Cruise ile tanıştığında henüz 17 yaşındaydı. Ünlü aktör ise 18. Her ikisi de 1979 yılında okulun mezuniyet törenine başkalarıyla gitmişti. Ancak nasıl olduğunu bile anlamadan aynı gece mezuniyet partisinde eğlenirken buldular kendilerini. Diane Cox o geceyi, "Birbirimizden hoşlandığımıza dair bir his vardı içimde. O gece partide tuvaletten çıktığımda Tom elinde bir şişe içki ve yüzünde kocaman bir gülümsemeyle beni bekliyordu" diye anlattı. Çift, o gece çıkmaya başladı.

        Cox ve Cruise iki yıldan uzun bir süre birlikte oldular. Cruise, çalışmak için başka bir şehre gidince de araları bozulmaya başladı. Bu süreçte Diane Cox, başka erkeklerle görüşmeye başladı. Zaten ilişkilerinin sonunu da bu durum getirdi.

        Cox o dönemi "Uzak mesafeden ilişki yürütmek kolay değildi. Başkalarıyla da görüşmek istiyordum. Ama Tom çok kıskançtı. Çok sahipleniciydi. Bu benim alışkın olmadığın bir durumdu. Hatta başkalarıyla görüşmek istediğimi Tom'un kız kardeşine de söyledim ve ondan bu konuda yardım istedim" diye anlattı.

        Tom Cruise'un kolayca kırılabilen bir kişiliği olduğunu söyleyen Cox, şöyle devam etti: "Bir keresinde başkasının gönderdiği çiçekler için yanlışlıkla ona teşekkür ettim. O anda Tom deliye döndü."

        Kendisinin de Cruise'u kıskandığını anlatan Cox "O dönemde başka şehirlerde yaşıyorduk ve hayatımızın ayrı yönlere doğru gitmeye başladığını anlamıştık" dedi. Cruise ile çok şiddetli tartışmalar yaşadıklarını söyleyen Cox, bunların hiçbirinde şiddet olmadığını tam tersine birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini bir kez daha anladıklarını da sözlerine ekledi.

        Diane Cox daha sonra yaşananları da şöyle anlattı: "Ben onun kalbini kırdım. Bir başkasıyla ilişki yaşadım. Tom'un bir arkadaşı bunu öğrendi ve ona söyledi. O dönem çok param yoktu. Ama yine de onu görmeye gittim. Bir otelde buluştuk. Bana "Seni seviyorum ama artık sana aşık değilim" dedi. O geceyi birlikte geçirdik. Ertesi sabah uyandığımda ise o çoktan film çekimine gitmişti bile. Onunla hiç evlilikten söz etmedik. Ama bana hayatının aşkı olduğumu söylemişti."

        Diane Cox ve Tom Cruise, aktörün Risky Business ile yıldızının parladığı dönemde son kez görüştü. Diane Cox, "Onunla ilgili hatırladığım ne kadar kıskanç, aşırı istekli ve kolay incinebilir olduğuydu. İyi bir aktör olduğuna ilişkin sürekli onaylanma ihtiyacı duyuyordu" diye konuştu. O zamandan bu yana geçen 15 yıl içinde Tom Cruise, aktör olarak kendini kabul ettirdi. Büyük bir şöhret ve servet kazandı. Şu anda 500 milyondan fazla bir servete hükmediyor.

        Diane Cox'un ise mutlu bir evliliği ve üç çocuğu var. Geçmişe dönüp baktığında kendini herhangi bir şeyi kaçırmış hissetmiyor. Onun başarısından mutluluk duyduğunu söylüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ