Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Önce yalanla, sonra evlen

        Esin ÖVET/GAZETE HABERTÜRK

        Magazin tam da böyle bir şey işte. Yaşananlar eninde sonunda ortaya çıkar. Ama sanatçı kesimi önce yalanlar, sonra da doğruluğu ortaya çıkınca herkes suspus olur.

        Yıllar önce Gülşen ile Ozan Çolakoğlu’nun aşk yaşadığını ilk ben yazmıştım. Ama o dönem ikisi de beni yalanlamış, hatta “Asla böyle bir şey yok” diye demeçler vermişlerdi.

        Bakın dün nikâh defterine imzayı attılar.

        Yine yıllar önce Murat Boz ile Eliz Sakuçoğlu’nun evli olduğunu, ama bunu gizlediklerini yazmıştım. İkisi de kıyameti kopardı. Hatta bu haberi düzeltmezsem mahkemeye vereceklerini söylediler.

        Menajerleri, kimleri araya sokmadı ki.

        Beni yalanladıklarından kısa bir süre sonra da boşandıkları ortaya çıktı.

        Daha bunun gibi o kadar çok örnek var ki... Şimdi de yazıyorum bazı şeyleri, kıyameti koparıyorlar.

        ‘O DOĞRUYDU AMA’

        Tam da böyle bir konu. İsim vermeyeceğim şimdi. Zamanı gelince verilir.

        Kısa bir süre önce yine bir çifti yazdım. Yakın zamanda karşılaştık. Bana söylemediklerini bırakmadılar.

        Taraflardan biri sessizce kulağıma, “Daha önce yazdığın haber doğruydu, ama bu yanlış” dedi.

        Ben, “İyi de o zaman da beni yalanlamış, hatta kovdurmak için elinden geleni yapmıştın. Kısa bir süre sonra bu haberin de doğru olduğu ortaya çıkınca, yine ‘Doğruydu ama o zaman yalanlamak zorunda kalmıştım eşimin yanında’ mı diyeceksin?” dedim, yanıt vermeden gitti.

        Anlayacağınız magazin tam da böyle bir şey. Ateşten bir ipin üzerinde yürümek gibi. Ama Allah’a çok şükür, şimdiye kadar “Dur şunun canını acıtayım”, “Dur ben şuna taktım, bir yazayım da görsün”, “Aman ben onu sevmiyorum, dur bir geçireyim” mantığıyla çalışmadım. Eğer öyle yapsaydım yazdığım kişilerden kaçmak zorunda kalırdım. Şükür kimseden kaçmıyorum, yolumu değiştirmiyorum. Her zaman söylüyorum, unutanlar için tekrar ediyorum. Burası benim babamın gazetesi değil. Bu sayfa ve oturduğum koltuk patronumun. O isterse yazarım, istemezse yazmam. O yüzden de şahsi sevgimi işime karıştırmam.

        Herkese iyi pazarlar, Gülşen ile Ozan’a da mutluluklar. Gülşen yakında anne olur. Hem de kısa bir süre sonra. Benden söylemesi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ