Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Songül Öden'den tokat açıklaması

        Nuri ALTUNTAŞ / HABERTURK MAGAZİN

        ÇOLPAN İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu’nun 20’nci kuruluş yılında seyirciyle buluşturduğu ‘Frankeinstein’ adlı oyunun prömiyeri, önceki akşam Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde yapıldı.

        Şakir Gürzumar’ın yönettiği, başrollerini Kerem Alışık, Cansel Elçin ve Deniz Uğur’un paylaştıkları oyuna sanat dünyası ve tiyatroseverler büyük ilgi gösterdi. Prömiyere aralarında Demet Akbağ, Songül Öden, Mehmet Aslantuğ- Arzum Onan, Şevval Sam, Pamela Spence, Demet Evgar ve Esra Dermancıoğlu’nun da bulunduğu çok sayıda sanatçı katıldı.

        ‘ÇOK MUTLU VE GURURLUYUZ’

        Seyirciden büyük alkış alan oyun sonrasında bir konuşma yapan Kerem Alışık, gözyaşlarına hâkim olmakta zorlanarak şunları söyledi: “Böyle zor ve efsane olmuş bir oyunla sanatseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Çok mutlu ve gururluyuz.”

        "DAYAK İDDİASI ÇOK MESNETSİZ, ÇOK AYIP"

        Oyunda ‘Yaratık’ı canlandıran sevgilisi Kerem Alışık’a destek olmak için galada hazır bulunan Songül Öden, geçtiğimiz günlerde çıkan, Alışık’tan tokat yediği ve ayrıldıkları yönündeki haberlere açıklık getirdi. Haberlere ateş püsküren oyuncu, “Şaşkınım. Çok mesnetsiz. Dayanaksız bir haber. Gerekli yasal işlem yapılacak” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ