Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Zahide Yetiş'le 37. bölüm konuğu Gökhan Mamur - 26 Ocak Salı

        Sabah kuşağının ilgiyle izlenen programı “Zahide Yetiş’le”ye, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Gökhan Mamur konuk olacak. Bebek ve çocuklarda suni solunum ve kalp masajı uygulamasının gösterileceği canlı yayında, çocukların beslenmesinde yapılan yanlışlar anlatılıp kahvaltı yapmayı sevmeyen çocuklar için özel karışım tarifleri de verilecek. Zahide Yetiş'le 37. bölümü ile canlı yayınla Show Tv'de!

        Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktaları ve daha neler neler...

        ZAHİDE YETİŞ'LE CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN | SHOW TV

        DR. GÖKHAN MAMUR KİMDİR?

        Dr. Gökhan Nesim Mamur 1968 yılında ABD’nin New York eyaletinde dünyaya geldi. Yaklaşık 20 yıl New York’ta yaşadıktan sonra Türkiye’ye yerleşmiştir. İstanbul Tıp Fakültesi, Georgetown Tıp Okulu ve Cerrahpaşa Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında eğitimini tamamladıktan sonra Amerikan Hastanesinde staf hekim olarak çalıştı. Ardından Memorial Hastanesi, yenidoğan yoğun bakım ünitesinin kurucusu ve sorumlusu olmuştur.

        Beyaz Saray Dr. Mamur’a “Üstün Tıbbi Hizmet” ödülü vermekle birlikte, kendisi A.B.D. Dışişleri Bakanlığı 2004 yılı “Franklin Ödülü” ne layik görülmüştür. Ortak çalışmalarından dolayı Kızılay’dan teşekkür plaketi almıştır.

        Dr. Gökhan Mamur evli ve iki çocuk babasıdır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ