Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Nurgül'le Nejat'ın kot farkı!

        Nurgül Yeşilçay ve Ebru Özkan şık kıyafetleriyle dikkat çekerken Nejat İşler, galaya hem geç kaldı hem de kot pantolon ve montla katılarak tepki çekti.

        HT MAGAZİN / BORA BAĞCIBAŞI

        GALAYA ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

        Çınar Ağacı altında şıklar ve rüküşler! Handan İpekçi'nin yazdığı ve yönettiği Çınar Ağacı filminin galası önceki akşam Kanyon Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Birçok ünlü ismin katıldığı galada Nurgül Yeşilçay, Ezra&Çetin imzalı kırmızı elbisesiyle bütün bakışları üzerinde topladı. Ebru Özkan ise Özgür Masur imzalı kıyafetiyle gal anın bir diğer şık ismi oldu.

        KOŞAR ADIMLARLA UZAKLAŞTI

        Filmin oyuncularından Nejat İşler ise galaya geç geldi. Rol arkadaşlarının çektirdiği toplu fotoğrafta yer almayan İşler, kot ve monttan oluşan özensiz kıyafetiyle galaya damga vurdu. Ünlü oyuncu galanın sonunda da gazetecilerle konuşmadan koşar adımlarla sinemadan ayrıldı. Öte yandan film, gözyaşlarına boğduğu ünlülerden tam not aldı.

        ERDOĞAN ANNESİNİ ARADI

        Çınar Ağacı’nın galasına eşi Belçim Bilgin’le katılan Yılmaz Erdoğan, film boyunca gözyaşlarını tutamadı. Erdoğan filmin sonunda hemen annesini arayıp, “Seni seviyorum anne” dedi. Demet Akbağ ise “Dağıttınız bizi Celile Hanım” diyerek, filmde anneanneyi oynayan Celile Toyon’un elini öptü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ