Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da korkunç saldırı: Darp edilen müzisyen nişanlısının kollarında can verdi! - Son dakika haberleri

        Güngören'de nişanlısıyla birlikte bir restorana giden müzisyen Umut Emre Aytekin (36) ile iki kişi arasında tartışma çıktı.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre iki kişinin tekme tokat saldırdığı Aytekin'i nişanlısı Maria Zeppin kurtarmaya çalıştı.

        Başına aldığı darbelerle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aytekin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

        REKLAM

        SALDIRGANLAR DA MÜZİSYEN

        Olay, dün sabah saatlerinde bir restoranda meydana geldi. Müzisyen Umut Emre Aytekin (36), kahve içmek için nişanlısı Maria Zeppin ile birlikte Güngören'de bulunan bir fast food zincirinin şubesine gitti.

        Kafede oturdukları sırada Aytekin ile yan masalarında oturan Ceyhun T. (22) ve Hayrettin Ö. (23) arasında tartışma yaşandı.

        AYTEKİN’İ DÖVEREK ÖLDÜRDÜLER

        Aytekin, kahve almak için kasaya doğru yöneldiği sırada iki kişinin saldırısına uğradı.

        Ceyhun T. ve Hayrettin Ö.'nün tekme ve yumruklu saldırısıyla yere yığılan Aytekin'i kurtarmak için nişanlısı Zeppin araya girdi.

        REKLAM

        Müzisyen oldukları öğrenilen Ceyhun T. ve Hayrettin Ö., Aytekin'in yere düşmesinin ardından olay yerinden ayrıldı.

        Saldırganların bir süre sonra tekrar olay yerine gelerek yerde yatan Aytekin'in başında bekledikleri görüldü. Hastaneye kaldırılan Aytekin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        YAN BAKMA CİNAYETİ

        Olayın ardından Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmaların ardından şüpheliler Ceyhun T. İle Hayrettin Ö. Kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

        REKLAM

        Emniyette yapılan soruşturmada, olayın ‘Yan bakma’dan çıktığı iddia edildi.

        Şüphelilerin iddiasına göre Aytekin’in kendilerine yan bakmasından dolayı tartışma yaşadıklarını belirtti.

        TUTUKLANDILAR

        Soruşturmanın ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

        DHA'da yer alan habere göre müzisyen Umut Emre Aytekin son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına, olayın ardından kalp krizi geçiren baba Aytekin ve İl Göç İdaresi'ne gönderilen nişanlısı Maria Zeppin katılamadı. Maria Zeppin'in yakınlarına attığı ses kaydında, "Orada bulunan 2 kişiden biri diğer arkadaşına benim hakkımda kötü sözler söyledi. Ben Emre'yi çok seviyordum onunla evlenmek istiyordum" dedi.

        NİŞANLISI SINIR DIŞI EDİLECEK

        İfadesi için karakola götürülen Maria Zeppin ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi'ne gönderildi. Müzisyen Umut Emre Aytekin'in cenazesi bugün, Güngören Veysel Karani Camii'nde kılınan namazın ardından Silivri'de toprağa verildi.

        "ÖLÜMLER BU ÜLKEDE BU KADAR KOLAY OLMAMALI"

        Anne Nermin Kıvran, "Adice. Bu kadar kolay olmamalı bu ülkede ölümler. Değerli çocuklar gitmemeli bu ülkede, gitmemeli." dedi.

        "BABA DURUMU ÖĞRENİNCE KALP KRİZİ GEÇİRDİ"

        Umut Emre Aytekin'in dayısı Ahmet Kıvrak, "Emre'nin annesi ve babası ayrıydı, baba durumu öğrenince kalp krizi geçirdi. Hastanede yatıyor şu anda, durumu kötü. Annenin durumu da zaten ortada." diye konuştu.

        Umut Emre Aytekin'in kuzeni Oya Kıvrak, "Dün biz Maria'nın en azından cenazeye katılabilmesi için izin almaya çalıştık. Fakat olanaksız dedi karakol. Avukat araya soktuk o da olmadı. Sabah Alman Konsolosluğuna gittik, karakoldaki durum resmiyete girdiği için, bir şey yapamadıklarını söylediler. Maria şu yüzden önemli, her şeyden önce sevdiği insanı kaybetti. Hiçbir şey yapamadı. Çok üzgün, insanın kaybından çok yanına olamaması. İnsan kaybetse bile yanında olmak ister.

        "BU KADAR KOLAY OLMAMALI BU ÜLKEDE ÖLÜMLER"

        Anne Nermin Kıvran, "Adice. Bu kadar kolay olmamalı bu ülkede ölümler. Değerli çocuklar gitmemeli bu ülkeden çocuklar. Gitmemeli" dedi.

        NİŞANLISI YAKINLARINA SES KAYDI ATMIŞ

        Maria Zeppin yakınlarına gönderdiği ses kaydında, "Biz Emre ile olayın olduğu restoranda gittik masaya oturduk. Emre tuvalete gitti. Orada bulunan 2 kişiden biri diğer arkadaşına benim hakkımda kötü sözler söyledi. Ben de Emre'ye tuvaletten çıkınca bu masadan kalkmak istediğimi söyledim. O da sebebini sordu. Ben de bana çirkin şeyler söylüyorlar dedim. Bunun üzerine Emre yanlarına gitti, "Siz benim kız arkadaşıma neden kötü sözler söylediniz" dedi. Daha sonra arkasını dönerek erkek arkadaşım kahve almaya gittiğinde bir anda ortalık karıştı. Ben araya girmeye çalıştım. Ama erkek arkadaşımı dövdüler. Ben Emre'yi çok seviyordum onunla evlenmek istiyordum" diye konuştu.

        ÖNERİLEN VİDEO

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ