Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon O Hayat Benim 110. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        BaşrolleriniEzgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Keremcem'in paylaştığı O Hayat Benim dizisi, 110. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Bahar için veda vakti gelip çatmıştır. İşte O Hayat Benim 110. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        O HAYAT BENİM 110. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Ateş bir kez daha merhametine yenilmemeye kararlıdır. Ansızın hayatına girip ona şantaj yapmaya kalkışan ama bir yandan da korkmuş, zavallı bir kız gibi görünen Reyhan’la arasına bir duvar örmeye çalışır.

        Bahar içinse veda vakti gelip çatmıştır. Hayatına hangi yoldan devam edeceğine karar verecektir artık... Mehmet Emir şirketini, ailesini korumak için çok riskli bir adım atmıştır. Hülya ise abisine yardım edebilmek uğruna herkesi harcayabilecek kadar çaresizdir.

        Volkan’ın kendini kaybedip yaptığı bir hata, Efsun’la Nuran’ın, sadece onların değil, Arda ve Sultan’ın da hayatlarını bir anda altüst eder. Atahan Konağına elveda deyip Kısmetsiz Mahallesine, gecekondu yaşamına dönme vaktidir artık!

        O HAYAT BENİM 109. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Efsunsuz bir hayat mümkün mü? Arda için... Sultan için... Nuran için... Bahar için... Hayat nasıl devam edecek? Aile mahkemesi Nuran’la ilgili kararını verirken Efsun orada yok! Bahar, Nuran’a kol kanat gererken Efsun orada yok! Ölümün kollarına düşen sadece Efsun da değil!

        Ateş’in Cemre’yi adalete teslim etme çabası, bir yaşama daha mal olmak üzere. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Kısmetsiz Mahallesinde Zühal ve Seçil, Ganimet’i avuçlarına almak için uğraşmaya devam ediyor. Pertev’in ikiyüzlülüğü, yalanları işe yaramaya başlarken, Volkan üst üste yediği tokatlarla artık patlamanın sınırında... Efsunsuz bir hayat Volkan için de mümkün değil artık!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ