Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKHİSAR, (DHA) - TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup ekiplerinden Akhisarspor'un son 3 maçında gol sesi çıkmadı. Yeşil-siyahlılar bu periyotta Beyoğlu Yeni Çarşıspor, Siirt İl Özel İdaresi (D) ve Bergama Belediyespor'la 0-0 berabere kaldı. Son golünü Sapanca Gençlik deplasmanında 66'ncı dakikada Oğuzcan Kesgin'in kafasından bulan Akhisarspor, 294 dakikadır gol sevinci yaşamadı. 

        Bu sezon oynadığı 9 maçta 7 beraberlik, 1 galibiyet, 1 yenilgi alan Akhisar temsilcisi toplam 5 kez sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Akhisarspor bu periyotta 6 gol atıp, 6 gol yedi. Yeşil-siyahlılarda Mert Efe 2, Bora, Furkan, Oğuzcan ve Yusuf Kanal 1'er gol kaydetti. Akhisar ekibi pazar günü Çankaya FK deplasmanında 3 maçlık gol ve galibiyet hasretine son vermek istiyor.DHA-Spor Türkiye-Manisa / Akhisar AKHİSAR, (DHA)

        2022-11-02 11:45:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler