Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Bloomberg HT RADYO yayında

        Tüm dünyanın kabul ettiği veri zenginliği, güvenilir habercilik anlayışı ve uzman kadrosuyla ekonomi yayıncılığına yeni soluk getiren Türkiye'nin ekonomi kanalının sesi 92.7 Bloomberg HT RADYO yayında.

        Hafta içi 06.30'dan 20.00’ye Bloomberg HT televizyonu ile eş zamanlı olarak yayın yapan 92.7 Bloomberg HT RADYO’da, gün boyunca ekonomi ile ilgili tüm gelişmeler, Türkiye ve dünyadan haberler, kobilere özel yayınlar, iş dünyası sermayesinin kısa ve uzun vadede değerlendirebileceği alternatif yatırım araçları hakkında bilgiler hemen yanı başınızda olacak.

        Bloomberg HT RADYO, İş dünyasının yakından ilgilendiği vergi mevzuatı konusunda önemli notlar, şirket yönetirken dikkat edilmesi gereken unsurlar, kriz döneminde yapılması gerekenler, piyasalardaki hararetler anlık ve derinlikli verilerle aktarılırken, son dakika gelişmeler hakkında dinleyenlerini her an bilgi sahibi yapacak.

        Saat 20.00’den sabaha kadar ise, lounge müzik ile yayına devam edecek olan Bloomberg HT RADYO, 92.7 frekansından her sabah 06.30’dan itibaren dinamik yayıncılığına devam edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ