Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Baba ve oğlu çömlekci oldu

        Mahsun Kırmızıgül'in ilk dizi projesi olan 'Hayat Devam Ediyor'da başrolde olan Arif Erkin ve Fikret Kuşkan; çömlekçi bir baba ile oğlunu canlandırıyor. Kendilerini rollerine iyice kaptıran Kuşkan ve Erkin, kısa zamanda çömlek ustaları kadar iyi çömlek yapar hale geldi.

        İŞİN USTASINDAN DERS ALDILAR

        Çekimlere başlamadan önce bir çömlek ustasından ders alan oyuncular, "Becerilerimize bir yenisini daha eklemekten mutluyuz" diyor. 'Babam ve Oğlum' filmindeki dramatik rolüyle zihinlere kazınan Fikret Kuşkan, 'Hayat Devam Ediyor'da, iki karısı olan 'İsmail' adlı bir aile babasını canlandırıyor.

        KIZ ÇOCUKLARININ ACI GERÇEĞİ

        Babası 'İbrahim'e sonsuz saygı duyan 'İsmail', çömlek yapıp satarak ailesini geçindiriyor. Kasım ayının üçüncü haftasından itibaren izleyiciyi atv ekranlarına kilitleyecek olan dizide; küçük yaşta evlendirilen kız çocuklarının dramı tüm gerçekliği ve acımasızlığı ile ekrana yansıyacak.

        KÜÇÜK İNSANLARIN BÜYÜK HİKAYESİ

        Boyut Film'in yapımcılığında çekilen 'Hayat Devam Ediyor' dizisinde, Fikret Kuşkan ve Arif Erkin'in yanı sıra; Meltem Miroğlu, Rana Cabbar, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Serkan Şenalp, Ali Barkın, Onur Tuna, Sera Tokdemir, Neslihan Atagül ve Çağla Şimşek rol alıyor. 'Küçük insanların büyük hikayesi' sloganıyla çekilen dizi; bir Türkiye gerçeğini gözler önüne sermeye hazırlanıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ