Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya A Milli Takım 'ANA' sponsoru

        Brezilya'dan İngiltere’ye, Sivas’tan İzmir’e dünyanın dört bir yanında top koşturan A Milli Takım futbolcuları Euro 2008 Avrupa Şampiyonası elemeleri için İsviçre’de... Futbolculara en büyük moral ise annelerinin oynadığı reklam filmiyle geldi. TT NET’in ‘Bir Ana Sponsor Filmi’ adlı reklamında buluşan anneler, tıpkı evlatları gibi bir ‘takım’ havasında rollerini oynadı.

        ‘EL ELE KENETLENDİK’

        İlk kez tanışma fırsatı bulan Karadenizli, Hataylı, İzmirli, İngiliz ve Brezilyalı anneler kısa sürede kaynaştı. Sık sık buluşmak üzere sözleşen anneler, reklamın Avrupa Şampiyonası öncesi çocuklarına en büyük morali sağlayacağına inandıklarını söyledi.

        Semih Şentürk’ün annesi Rabiye Şentürk: Tam bir Ana Milli Takım olduk. El ele tutuşup ‘Türkiye’ diye bağırdık. Oğlum ‘Çok heyecanlanmışsın anneciğim’ dedi.

        Arda Turan’ın annesi Yüksel Turan: Mutluluğu ve gururu bir arada yaşadım. Çok güzel kaynaştık. Artık telefonlaşmaya başladık, mutlaka görüşeceğiz. MSN’de görüştüğüm oğlum filmi çok beğendiğini söyledi. Keşke devamı çekilse.

        Ayhan Akman’ın annesi Ayşe Akman: Diğer annelerle çocuklarımızı konuştuk. ‘Yine toplanıp bir çay içelim’ dedik. Oğullarımız Allah’a emanet, inşallah kazanırlar.

        Emre Aşık’ın annesi Hilmiye Aşık: Çok duygulandım. Çocuklarımızın büyük bir başarıyla döneceğine inanıyorum. Mehmet Aurelio’nun annesi Lucia da bir Türk gibiydi.

        BU MORAL iYi GELDi

        İsviçre'de kampta oldukları için reklamı videodan izleyen milli futbolcular çok duygulandıklarını söyledi. Semih Şentürk ‘Reklam bize büyük bir cesaret verdi. Çok heyecanlandım. Onların ve tüm annelerin övgülerine layık olmaya çalışacağız’ dedi. Ayhan Akman da ‘Mutluluğumu anlatamam. Büyük bir şampiyonada bize verilecek en büyük moral buydu. Bu güveni boşa çıkarmayacağız’ diye konuştu.

        Oğlum tek başına yeter

        Reklamda oynayan anneler çocuklarına övgüler yağdırdı:

        Fadime Boral: Vallahi size bir şey söyleyeyim mi benim Uğur’um iyi oynasın kazanır bizim takım.

        Rabiye Şentürk: Oğlum diye söylemiyorum, Atarsa Semih atar golleri.

        Yüksel Turan: Arda’cığım takımın beyni.

        Lucia Aurelio: Mehmet, orta saha iyi oyun... Türkiye şampiyon.

        Nilüfer Karadeniz: Hanımlar Gökdeniz’imin Rusya’da neler yaptığını bilmiyor gibi konuşuyorsunuz.

        Leyla Demirel: Volkan’ıma kim gol atabilir ki, panterdir benim evladım.

        Melek Zengin: Tolgam kedi mi ki sizinkinden panter.

        Hilmiye Aşık: Emre’m yeter takımda. Ondan yakışıklısı var mı?

        Emine Kazım: Kazım’ım iki kişilik oynar bak adı zaten Kazım Kazım.

        Suna Çetin: Servetimi konuşanınız yok. Yavrum bir başına takım.

        Ayşe Akman: E o zaman çıksın bir başına oynasın bakalım.

        Başsavcı Milli Takım’ı kapatmasın!

        ‘ANA sponsor’ reklam filmi, AK Parti’yi kapatma davasında başörtüsünü irtica simgesi olarak niteleyen Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya’nın iddianamesini espri konusu yaptı. Reklamdaki görüntüleri izleyenler ‘Başsavcı Milli Takım’ın da kapatılmasını istemesin sakın’ diye yorumlar yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ